Jdi na obsah Jdi na menu

Povídka na přání sestřenky (part 1)

Er-forma
Byl krásný letní večer ...
Harry akorát vyšel ze sprchy a sušil se ručníkem. V tom práskly dveře a s Harrym to trhlo. Odhodil ručník a šel se potichu podívat, co to bylo. 'Snad že by to byl vítr ?' pomyslil si. Nejistě, ale přesto svižně docupital dolů do obýváku a rozhlédl se. Nikde nikdo. Pak se ozvala prda a Harry uskočil. ,, Haloo ? Je tu někdo ?'' prolomil ticho. 'Sakra Harolde, nikdy neříkej Halo když se stane něco takovýho!' okřikl se. Došel až ke dveřím a pomalu je otevřel. 'Hmm, nic, to asi vítr...' zavřel zase dveře a že si pustí telku. Přesto se rozhlížel, jestli náhodou něco ... Pomalu couval až do někoho narazil a vyděsil se. ,, Kurva Louisi, tohle mi nedělej !'' rozzlobil se na kamaráda. ,, A ječíš jak holka prosimtě.'' uchechtl se. Louis sklopil hlavu. ,, Chceš mě vyděsit k smrti ?!'' vlepil mi Harry jeden pohlavek. ,, No vlastně jo.'' uchechtl se a hned schytal další. ,, Kdes byl tak dlouho ?'' vyčítal mu. ,, Byl jsem za Eleanor.'' odvětil. ,, No jo, El. Úplně jsem zapomněl na její narozky. plácnul se do čela Harry. ,, Neboj, popřál jsem za tebe.'' spiklenecky na něj kamarád mrkl a objal ho. ,, Už je docela dost hodin, chtěl jsem se jít ještě koukat na telku, ale asi už pudu spát ... '' zívl. ,, A ty pudeš taky !'' napomenul Louise, než stačil protestovat. ,, Tak já se jen sprchnu a přijdu za tebou.'' Usmál se na něj a Harry mu úsměv oplatil. Louis odběhl do koupelny a Harry do ložnice. Louis shodil ze sebe oblečení a hupsnul do vany. ,, TaaaadyyDaaaaDaaa ... '' zpíval si a byl tak hlasitý, že ho slyšel i Harry, ale ten jen protočil panenky a zaplul do postele. ,, Jdu ti dát pusinku na dobrou noc jako vždy ty můj anďílku.'' přicupital Louis ke kamarádově posteli a vlepil mu pusu na čelo. ,, Mno ...dobrou Loui...'' usmál se na kamaráda. ,, Hezky se vyspi, taky tě zejtra čeká spoustu práce...'' uchechtl se nad kamarádově výrazem, dal mu pusu na čelo a uvelebil se. ,, To sis mohl odpustit.'' odsekl a odešel do svého pokoje.
Vplul do postele, uvelebil se a koukal do stropu. Přemýšlel, copak asi dělá Eleanor. Asi po půl hodině se otočil na bok, zavřel víčka a odplouval do říše snů ...
 
Ráno ho přišel vzbudit Harry. ,, Vstávej !'' tahal ho z postele. Louis se líně protáhl, koukl na hodiny a zase si lehl. ,, Vždyť je teprve 6:00 !'' zakňučel. ,, Já říkal, že se ráno brzo vstává ...'' napomenul ho a strhl mu deku z postele.
Louis se natáhl zpátky pro deku, ale Harry se s nim o to přetahoval, až to nakonec vzdal a lehl si bez ni. Ale to už ho začal tahat za nohy. ,, Přišla Eleanor.'' řekl po chvíli Harry. Louis ihned vyskočil z postele. Oblékl se a čučel nechápavě na Harryho, který se jen smál. ,, Je tu snad něco k smíchu ?!'' ,, Nic nic, jen, že tohle vždycky zabere.'' nepřestal se smát. ,, Já tě zabim !'' hodil s trikem o zem a poté ho zvedal ze země.
,, Tak a když už si vzhůru, tak můžeš jít nakoupit pečivo.'' uchechtl se Harry a kamarád na něj hodil vražedný pohled. Louis si oblékl triko a šel dolu do kuchyně. Tam si vzal 5 dolarů, co tam leželo a vyšel z domu.
 
Když vyšel z obchodu, uviděl mladou dívku, která seděla na schodech a vzlykala. ,, Děje se něco?'' přisedl si k ní. Dívka zavrtěla hlavou a zadržovala slzy. ,, Můžu ti nějak pomoct ?'' zeptal se a objal ji kolem ramen. ,, Pracky pryč! A jestli mi chceš pomoct, tak vypadni!'' křikla. ,, No jak chceš.'' zvedl se a odcházel domu.
Doma Harrymu vylíčil, co se mu přihodilo a on jen nechápavě zakroutil hlavou. ,, Dneska by měli přijet kluci.'' změnil téma. ,, Fakt ? No to je super, už se na ně těšim !'' zaradoval se a šel vyskládat nákup.
Někdo zazvonil. ,, Jdu otevřít.'' křikl Harry. ,, To budou určitě kluci.'' dodal. Otevřel dveře ave dveřích na něj mávali kluci - Niall, Liam a Zayn. ,, Čau.'' přihnal se k nim Louis a každého objal. Kluci si šli odložit věci k sobě do pokoje a postupně se vrátili do obýváku. ,, Tak jak bylo ?'' vyzvídal Harry a sedl si na gauč. ,, Jo, bylo to super, škoda, že jste nejeli s námi ...'' začal Niall a vzdychl. ,, Moc dobře víš, že jsme nemohli ...'' objal Harry kamaráda. ,, Jo vím ..." odpověděl Niall sklesle. Chvíli si společně povídali, když v tom zazvonil zvonek. ( pokračování příště )
1) Kdo si myslíte, že zazvonil ? že by Eleanor ? :D
2) Proč Harry s Louisem nemohli jet s ostatními kluky ? :D
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář