Jdi na obsah Jdi na menu

Change (2014)

Z pohledu Kate :
,,Bráácha !!" vykřikla jsem. No to si ze mně dělá srandu ?! Měla jsem počmáranej obličej. ,,Co je?!" přiřítil se. ,,Podivej se jak vypadám ! Tak lihovka nejde dolu !" vztekala jsem se. ,,Počkej, dojdu si pro foťák." rozesmál se a vyběhl v pokoje. Okamžitě jsem za nim vystřelila. Tohle ne. Běžela jsem chodbou do obýváku. Najednou se vynořil z poza rohu a já do něj narazila. ,,Úsměv." zašklebil se. Nastavil si foťák směrem ke mně a "cvak", vyfotil mě. ,,Já tě zabim !" flákla jsem mu pohlavek. ,,Počkej, to musím dát na fb." uchechtl se a běžel nahoru k pokojům. Já jako idiot za ním. ,,Opovaž se !" dohnala jsem ho a chytla ho ze zadu. Snažila jsem se mu vytrhnout foťák z ruky. On mě ale svou sílou lehce odhodil a vykročil k pokoji. Byla to docela rána, trefila jsem se do hlavy o zeď. Z posledním sil jsem se natáhla po jeho noze a shodila ho na zem. To jsem ale neměla dělat. Svalil se na mě a já byla rozpláclá na zemi. ,,Moje kozy! Moje ubohé kozičky !" zanaříkala jsem. ,,Kozy ? Spíš kůzlátka ne ?" ušklíbl se a já mu jednu trefila. Zvedl se a já s bolestmi za ním. Vběhl do svého pokoje a já za ním. Však nestihla jsem to a napálila to do dveří. Zůstala jsem ležet a zemi. Byla jsem vyčerpaná. ,,Sakra proč jen mám tak idiotního bráchu !" zanaříkala jsem. ,, Já tě slyšel !" ozvalo se z pokoje. ,,O to mi šlo!" křikla jsem. ,,Kdyby to viděla máma tak by nadávala."
,,No a co. Máma tu neni, je s taťkou na tý přehlídce a já tu mezi tím musim trpět s tebou !" kopla jsem do dveří. ,,No těš se hele, přijdou kluci." uchechtával se. Prudce jsem se zvedla, až mě zabolela záda. ,,To nemyslíš vážně !" zanaříkala jsem. ,,Ale myslím." vykouk ze dveří. ,,Možná s sebou vezme Lux a budeš tu mít kamarádku." popichoval. Chtěla jsem mu jednu fláknout ale nemělo to smysl. ,,Prosíím, udělám cokoliv. Lux néé." málem mi vyhrkly slzy. Lux je malá holčička, kterou má občas Harry půjčenou na hlídání. Je docela na první pohled roztomilá, ale jinak je to ďábel. Někdy si říkám, že mě nanávidí. ,,mm, co za to ?" poškrábal se na bradě. ,,To je jedno!" štěkla jsem. ,, Opravdu ? Tak dejme tomu, ... poklidíš mi pokoj než přijdou kluci..." ,,CO?? To se nedá ! Nechápu ani jak v tom smradu můžete vydržet !" vyhrkla jsem. ,,Vyber si. Buď Lux nebo tohle." ušklíbl se. ,,Nesnášim tě." zavrčela jsem. ,,Takže pokoj ?" Nemůžu uvěřit, jak mě vydírá. ,,Jo." zamumlala jsem. ,,Dobře, platí. A za oplátku ti pudu pomoct vydrhnout ten tvuj obličej, vypadáš jak klaun." pochechtával se. ,,Hm díky." zavrčela jsem. Natáhla jsem ruku. Vykulil oči. ,,Tak snad mi pomůžeš nahoru ne??" protočila jsem panenky. Chytl mě za ruku a vymrštil nahoru až jsem málem zase skončia na zdi. ,,Dik za ochotu." odsekla jsem. ,,Myslím, že ji už potřebovat nebudu." dodala jsem oklepala se.

,,To nejde dolu, Louisi pomoz mi!" křikla jsem. Blbá lihovka! Měla jsem celej obličej červenej s černými kresbičkami. ,,Vypadáš jak zadek paviána." rozesmál se a pozoroval mě. ,,Nech si ty kecy a radši mi pojď pomoc to dát dolu !" vztekala jsem se. ,,Ok, už toho nechám. Ale taky tě mohlo napadnout vzít si tohle." podal mi lahvičku. Že mě to nenapadlo ! Tohle to svinstvo je nejlepší odstraňovač. Napatlala jsem si obsah na obličej a pak pomalu tampónkama stírala.

Po půl hodině se mi to konečně podařilo dostat dolu. Zašla jsem do pokoje a upravila se. Když už, tak nechci vypadat jako strašák.

Z pohledu Louise:
Někdo zvonil. ,,Kluci jsou tu !" vykřikl jsem a běžel otevřit. Měl jsem pravdu. Jakmile jsem otevřel, koukali na mě kluci - Harry, Niall, Liam a Zayn. ,,Ahoj klucíí!" pozdravil jsem je. ,,Ahoj Louisi." pozdravili mě naráz. ,,Je Kate doma ?" zeptal se Harry. Zaskočilo mě to. ,,Jo proč ?" pustil jsem je dál a zavřel dveře. ,,Potřebujem s ní mluvit." pronesl Niall. ,,Je nahoře u sebe v pokoji ..." mávl jsem rukou nevnímavě nahoru. ,,Dik." usmál se na mě Liam. ,,Ty jdeš taky ?" podíval jsem se na Zayna. Kývl.

Z pohledu Kate:
Někdo klepal. ,,Lousi vypadni." křikla jsem. ,,Ale to jsme my - Harry, Niall ..." ,,Jojo a co chcete ?" přerušila jsem je. ,,Chcem s tebou mluvit." promluvil Zayn. ,,Nemusíte se obtěžovat, jděte si za bráchou." odvětila jsem. ,,Nejdem!" vtrhl do pokoje Harry. ,,Hej ! Co kdybych tu byla nahá !" vyjekla jsem. ,,Můj problém to není a vadilo by to asi jen tobě." ušklíbl se. ,,No dobrý, co chcete ?" protočila jsem panenky. Všichni kluci se nacpali ke mně do pokoje a poslední zavřel. Naskládali se na moji postel a já musela sedět na kraji. ,,Víš ... " začal Harry. ,,Venku je hrozné počasí..." pokračoval Liam. ,,No ? A co jako s tim ? A když už jste tu, neviděli jste mamku s taťkou? Za chvilku by tu měli být..." zvedla se mi nálada, nebudu tu sama s klukama. ,,No víš ... to je právě to ..." promluvil Zayn. ,,Co?" Začali mě štvát. ,,Vaši rodiče ..." odmlčel se Niall. ,,Do prdele tak se vymáčkněte !" křikla jsem. ,,Oni jeli domu a jak je to hrozné počasí tak ..." podíval se mi Harry do očí. Ne ! To nemůže být pravda ! ,,...došel jim benzín a nemohli se dostat domu." dokončil Zayn. Oddychla jsem si. ,,Twl a to jste mi nemohli říct normálně ?? Jsem se lekla že umřeli nebo něco takového ..." hodila jsem sebou na postel. ,,Taky že jo." zašeptal Niall. ,,Cože ??!" prudce jsem se zvedla. ,,Teď si ze mě děláš srandu ne ?" zírala jsem na ně. ,, No jak jim auto přestalo jet, tak zapomněli ve zmatku zastavit na červenou a srazilo je auto." zakončil Niall a všichni ztichli. Nemohla jsem tomu uvěřit. ,,A proč to říkáte mě ?" podívala jsem se na ně. ,,Protože vím,že ty bys to Louimu dokázala vysvětlit líp jak my..." čučel do země Harry. Neudržela jsem se a vrhla jsem se Harrymu kolem krku. Slzy mi tekly proudem vodopádu. ,,Je mi to líto..." utěšoval mě Niall a pohladil po zádech. Nenáviděla jsem je, ale oni mi vždycky pomohli ...
Pomalu jsem se zvedla a naposledy se podívala na kluky. Harry mi utřel slzy a vzdychl. Odhodlaně jsem šla dolu za bráchou. Má mamku moc rád a vím že by pravdu neunesl.

,,Brácha..." přišla jsem k němu, hrál si s mobilem. ,,Co je." odsekl. ,,Mamka s taťkou dneska nepřijedou." odmlčela jsem se. ,,Proč ?" podíval se na mě. Podívala jsem se směrem ke schodům, stáli tam kluci a kývli. ,,Tys brečela?" podivil se. ,,Neřeš." odsekla jsem. ,,Jde o to ... mamka s taťkou museli odjet na dlouhou dobu a nechali nás tu samotný ..." zamumlala jsem. ,,To jako fakt ?" povytáhl obočí. ,,Jo to jako fakt." zvýšila jsem. Zesmutněl. ,,Na jak dlouho ?" v očích jen viděla smutek. ,,Nevím, ale hodně dlouho. Kluci mi to řekli." podívala jsem se na ně. ,,A to jste to museli říct Kate ? Mohli jste to říct přece mě !" zamračil se Louis na kluky. Kluci pokrčili rameny. ,,Ale máme dobrou zprávu !" přisedli si k nám. ,,Hm, jakou ?" Byl totálně namaděru. Zřejmě ho to velmi vyšokovalo. ,,Mně se po nich taky bude stejskat." zašeptala jsem mu do ucha a silně ho objala.
,,Každopádně. Jak jsme se přihlásili do toho X-Factoru, tak oni si nás zavovali. Chtěli i tebe ale ty jsi byl zaneprázdněný..." začal Liam. ,, No a ?" pohlédl na něj. ,,Nepostoupili jsme, to víš... Ale Simon nám nabídl že by jsme mohli pokračovat jako skupina! Co na to říkáš ?!" usmíval se od ucha k uchu Niall. ,,Už máme i název, Hazza vymyslel One Direction." dokončil Zayn. Harry se uculoval. ,,Co je skvělý !" vyskočil z pohovky a mě málem trefil do hlavy. Aspoň že se teď netrápí s rodiči ...

O několik měsíců později se z nich stala velmi slavná skupina. Později po celém světě. Kluci se nastěhovali k nám. Louis sice každej večer vzpomínal a smutněl ale bylo to čím dál tím lepší. Já si na to taky už docela zvykla. Už se moc nehašteříme a s klukama se mám docela ráda. Sice jsem je neviděla tak často jako před tím, ale to mi nevadilo. Hlavně že jsou šťastí. Asi po roce když začali jezdit na Tour mě brali sebou a já poznávala nové a nové země. Je to úžasný pocit vycházet s bráchou...
Prosím kdo to dočetl až sem o názor, budu velice ráda za každej názor/komentář, nebo tu hvězdičku. Moc mi na tom záleží... :)
- Hezký den ! :)*
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář