Jdi na obsah Jdi na menu

One Direction - Madhouse (part 2)

,, Tři dvojky ?! No to si ze mě děláš prdel ?!" zírala na svoje vysvědčení Verča. ,, A co mám říkat já ? já mám ŠEST dvojek!" rozčiluje se Káťa. ,, Vy nemáte co říkat, já jsem na tom dvás nejhůř. Mám TROJKU! a zase z češtiny." ,, Tak se nediv, Vera je nejlepší ze třídy!" ušklíbla se Káťa.
...
,, Běž si sbalit, zítra už odjíždíš." řekla Verči mamka, když šla nahoru do pokoje. ,, Cože ??" už zejtra ??! No to si děláš ...?!" Hodila sebou na postel. ,, A co si vezmu na cestu. No už abych začla." zvedala se líně z postele. Otevřela skříň. ,, Ach jo ! co si mám vzít ??" vzdychla a kousala si dolní ret. ,, Ňáký šaty, boty .. no co, něco prostě vezmu." Popadla všechny šaty, pár tričet, kalhoty, doplňky .... a pak už zbývali jen boty.

,, Tak, hotovo!" oddychla si a rovnou se svalila do postele. Zachumlala se a netrvalo dlouho, než usla.

Ráno jí probudila mamka. ,, Vstávej, za chvilku tě taťka odveze na letiště!" Pak jí napadlo, že ,, Když pojedu do Londýna, mohla bych přemluvit ségru, jestli by mě nevzala na koncert One Direction. To by bylo žůžo ho vidět osobně !" zasnila se Verča. Popadla kufry a zvesela si to kráčela k autu. ,, Tak, můžem." řekla a naposledy zamávala mamce. ,, Zavolej, až budeš v Londýně." zněla poslední mamky slova.

Celou cestu to Verča v letadle prospala. Museli ji budit. ,, Cco ?? " zmatkovala. ,, Jo aha." vzpamatovala se.
,, teď jen zavolám mamce." vytáhla mobil z kapsy. ,, Mami ?" ,, Ano ? Tak už jsi dorazila ?" ,, jo. Kam mám jít ? Nebo já jí zavolám. Pak se ozvu." zavěsila hovor a ťukala do mobilu sestřino telefoní číslo. V tom do někoho vrazila. ,, Au ! Dávej pozor!" rozčílila se a zvedla hlavu od mobilu. ,, Ahoj." řekla ten kluk, do kterého vrazila. ,, Ty si Veronica ?" zeptal se po chvíli. Verča jen mlčky s otevřenou pusou kývla. ,, Ahoj, ahoj jo jsem Veronica, ale můžete mi říkat Vero. Vy jste Harry Styles, že jo ?" rozpovídala se a tupě na něj zírala.,, Vidím, že se představovat nemusím." ušklíbl se. ,, a klidně mi tykej." mrkl na ni. Ta z toho zčervenala. ,, Volala mi tvá sestra Varol, je to ona, že jo ?" ,, jo je." ,, Dobrý, tak pojď, v autě už čekaj Louis se Zaynem." ,, A kam jedem, nebo co ?" zeptala se zděšeně. ,, oh sorry, no tvá sestra nemohla přijet, tak mě požádala, jestli bysme se o tebe nemohli na chvilku postarat ... Tak pojď."

a tím to vše začalo ... ( pokračování příště ... )

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář